GDS smanjuje stres! Evo ko brine da uživate na poslu

IZVOR: Sponzorisani tekst, sreda, 22. 5. 2019.| 15:15

Svi smo svesni koliko je značajno da uslovi za rad budu takvi da zaposleni mogu u punoj meri da se posvete svojim zadacima.

Značajno je i radnicima jer u bezbednom okruženju, zadovoljni, mogu da pruže svoj maksimum i zarade novac.

Značajno je i poslodavcima jer će im zadovoljni radnici ostvariti veći profit. To je ono što znamo, ali, kada je reč o obezbeđivanju tih uslova – kome se javiti?

AGENCIJA GDS d.o.o.

Poslodavci su osnovali kompanije zbog zarade. Nije nužno da su u trenutku njihovog osnivanja razmišljali o tome kakvu radnu atmosferu treba da naprave. Kakav će sistem nagrada i kazni uspostaviti. Da li će gajiti kult timskog rada organizovanjem aktivnosti van radnog vremena.

Bez obzira da li će zajedno s kolegama ići u restoran ili na planinarenje. I što je verovatno da, osim osnovnih, nisu znali kakve sve propise treba ispoštovati iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu ili zaštite od požara.

I tu dolazimo do suštine. Pravljenjem dobre radne atmosfere, nagrađivanjem i kažnjavanjem, kao i popularnim tim bildingom utiče se na radni duh. Disciplinu i organizovanost, ali propisi iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu ili zaštite od požara utiču na čuvanje onog najvažnijeg u celoj priči – ljudskog života!

Dakle, ako do sada i niste znali kome da se javite, bar kada je reč o bezbednosti i zdravlju na radu, kao i zaštiti od požara, više nema izgovora.

Tu je Agencija GDS, koja se već devet godina uspešno bavi ovim poslovima.

Agencija GDS, sa sedištem u Beogradu, poseduje licencu Ministarstva rada i socijalne politike za obavljanje poslova bezbednosti i zdravlja za rad. Licenca je dobijena, između ostalog, zahvaljujući i činjenici da su u Agenciji GDS okupljeni stručnjaci za poslove bezbednosti i zaštite na radu i zaštite od požara sa dugogodišnjim iskustvom, kao i visoko obrazovani stručnjaci iz drugih oblasti.

Akt o proceni rizika

Za Agenciju GDS ne postoje veliki i mali poslovi.

Njen Akt o proceni rizika je opsežan, bez obzira da li se radi o preduzetničkoj radnji, apoteci, mlekari ili fabrici.

Zaposleni u Agenciji GDS imaju veliko iskustvo u obavljanju ovih poslova. Kao i praćenje evropskih regulativa.

Već su se pokazali kao pouzdani u višestrukim proverama od strane inspektora rada.

Da zaključimo – ako želite da izbegnete stres, da brinete o ljudskim životima i od radnog mesta napravite i mesto za uživanje – Agencija GDS je pravi izbor.

Leave a reply