Vaša bezbednost je naša briga

AGENCIJA GDS DOO

AGENCIJA GDS DOO Beograd-Vračar, osnovana 2010. godine, ima sedište na Vračaru u Beogradu. Posedujemo licencu Ministarstva rada i socijalne politike za poslove bezbednosti i zdravlja na radu, kao i licence Ministarstva unutrašnjih poslova – Sektora za vanredne situacije za izradu procena rizika od katastrofa, planova zaštite i spasavanja, te procena rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja.

Obavljamo poslove bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite od požara, procene rizika od katastrofa, planove zaštite i spasavanja, kao i procene rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja.

AGENCIJA GDS DOO okuplja stručnjake za BZR, zaštitu od požara i vanredne situacije s dugogodišnjim iskustvom, uz visoko obrazovane stručnjake iz drugih oblasti.

Ne pravimo razliku između velikih i malih poslova. Naš Akt o proceni rizika je sveobuhvatan, bilo da se radi o preduzetničkoj radnji, apoteci, mlekari ili fabrici. Naše iskustvo i praćenje evropskih regulativa pokazali su se pouzdanim u višestrukim proverama od strane inspektora rada.

Vaš strateški partner u poslovanju

Za besplatne konsultacije u vezi sa pitanjima iz oblasti bezbednosti, stručan tim agencije GDS je uvek dostupan da vam pruži podršku i reši sve nedoumice koje imate.

Zasto Agencija GDS ?

AGENCIJA GDS DOO je tim stručnjaka za poslove BZR-a, zaštite od požara i vanrednih situacija, sa dugogodišnjim iskustvom, kao i visoko obrazovanih stručnjaka iz drugih oblasti.

Za nas ne postoje veliki i mali poslovi. Naš Akt o proceni rizika je opsežan, bez obzira da li se radi preduzetničkoj radnji, apoteci, mlekari ili fabrici. Naše iskustvo u ovim poslovima kao i praćenje evropskih regulativa su se već pokazali kao pouzdani u višestrukim proverama od strane inspektora rada.

Novosti iz Agencije GDS

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  [email protected]